28 dec.

Freya Therapy – un modul dedicat industriei balneare



Soft Tehnica a implementat cu succes, la Călimănești – Căciulata,  proiectul Freya Therapy

Proiectul a constat în centralizarea, gestionarea și raportarea concomitentă a întregului spectru de activități din cele 10 unități hoteliere și balneoclimaterice, de la rezervări de camere și până la programarea sesiunilor de tratamente, ticketing, gestiunea locurilor de parcare, accesul la piscine, la restaurant etc. Proiectul va avea ca rezultat o diminuare considerabilă a timpilor de rezervare/alocare a locurilor, eficientizarea tuturor proceselor interne, reducerea costurilor și creșterea profitabilității în toate segmentele stațiunii. Cumulat, aceste unități, reprezintă un business de peste 9 milioane de euro anual.

„A fost un proiect de anvergură dacă considerăm cele 10 locații cu peste 1000 de camere, 10 restaurante  ce deservesc zilnic sute de persoane, zeci de proceduri balneoclimaterice care trebuie urmărite și programate pentru toți oaspeții, mii de rezervări pentru locuri simple sau locuri duble, parcări, ticketing pentru diverse activități, integrarea cu vouchere din diferite sisteme, cu Casa de Pensii, completarea fișelor de tratament și multe alte module care au fost configurate în funcție de cerințele specifice ale activității complexului hotelier – balneoclimateric.

Au fost necesare sute de ore de lucru nu doar pentru dezvoltare de software, ci și pentru regândirea arhitecturii întregului sistem. La începutul lui 2016, dupa 2 ani de lucru intens și aproape 30.000 de euro investiți în dezvoltare și implementare, am generat soluția cea mai bună pentru Călimănești – Căciulata, nu doar o soluție viabilă. Considerând că acest proiect este unul dintre cele mai mari din industria balneară, ne-am dorit sa fim parte activă din acest proces de modernizare, renaștere și eficientizare a unei zone din industria turistică românească cu un potențial imens de dezvoltare”– declară Iulian Popescu, administrator și acționar Soft Tehnica.

Începând cu luna Ianuarie 2016, întreg complexul Călimănești – Căciulata utilizează noul sistem Freya Therapy, optimizând astfel toate aspectele business-ului.

„Freya Therapy este o noua etapă, foarte necesară, în evoluția business-ului nostru aici la Călimănești – Căciulata. Soft Tehnica s-a dovedit a fi un parter de încredere și mai presus de toate, foarte implicat, pe parcursul acestui proces de implementare. Au fost mereu deschiși către cerințele noastre, au înțeles nevoile și au participat în mod activ la găsirea soluțiilor, iar pentru asta le mulțumim.

Putem spune că am ales cel mai bun partener pentru proiectul nostru.” – declară Mihai Păunete, director IT la Călimănești – Căciulata. 

Echipa Freya poate acorda consultanță tuturor unităților hoteliere și de alimentație publică din domeniul HoReCa. Pentru identificarea celei mai bune soluții de gestionare a activității, vă punem la dispoziție o echipă de specialiști pregătiți să vă îndrume spre cea mai eficientă versiune a produselor noastre. Indiferent de versiunea pe care o veți alege, Freya Software garantează eficiența sa, întrucât echipa se implică activ în analiza necesităților specifice tipului de afacere, depistarea nevoilor și elaborarea celei mai eficiente soluții, stabilirea pachetului necesar de soluții și asistența în achiziționarea celui mai util produs.

Share this