02 nov.

Despre Noi



Am inceput activitatea intelegand nevoia de schimbare pe care noua tehnologie a impus-o asupra afacerilor din domeniul HoReCa ( Hotel, Restaurant, Cafenea) si am incercat ca in orice proiect sa formam cu partenerii si clientii nostri o echipa in asa masura incat produsul final, sa fie compatibil, sigur si eficient, sa materializeze pe deplin asteptarile clientului, sa duca la idei si solutii noi.

Domeniul principal de abordare este dezvoltarea si comercializarea de aplicatii software pentru gestionarea si administrarea afacerilor de tip HoReCA si Retail.

Cu ajutorul lor am reusit sa realizam un sistem puternic de gestionare si administare, dar in acelasi timp, flexibil si usor adaptabil oricarei afaceri din domeniul HoReCa si Retail, fiind in continuare deschisi oricarei noi provocari si cerinte.

Cu fiecare client, Freya Software isi mareste suita de aplicatii software deoarece programul de gestionare este realizat si adaptat cerintelor dumneavoastra. Incercam sa va cunoastem cat mai bine nevoile deoarece scopul nostru este sa fiti multumiti de utilitatea produsului oferit.

Share this