02 nov.

Acasa



Documente ajutatoare pentru schimbarea cotei TVA la 24% pentru Freya Restaurant!

 

Freya Software reprezinta solutia dumneavoastra de economisire a timpului si energiei.  Dezvoltam in totalitate  sisteme de gestionare si administrare, adaptabile nevoilor si cerintelor dumneavoastra, o investitie profitabila si pe termen lung.

Freya Software ofera clientilor sai solutii complete pentru managementul afacerilor din domeniul HoReCa, dar si a celor din domeniul administrativ, prin implementarea unui sistem de marcaj, de tip POS (punct de vanzare) si a unuia de gestionare, de unde se pot urmari toate activitatile pe care operatorii le-au efectuat in sistem, rapoarte de vanzare, personal, stocuri, inventar etc.

La noi veti gasi cel mai bun raport calitate / pret pentru soft-uri de gestionare si administrare restaurante, hoteluri, magazine, saloane de infrumusetare, institutii.

  Solutii software de Marcaj /  Gestiune  stocuri / Management Produsele sunt realizate 100 % sub licenta Freya Software si sunt in continua dezvoltare in dorinta de a le oferi clientilor nostri cel mai util si usor sistem de gestionare.
Echipamente sistem complet de Marcaj /  Gestiune stocuri / Management La cererea clientilor asiguram echipamente fiscale si hardware, de la case de marcat fiscale,  monitoare touch screen, PDA-uri la echipamente de retea, necesare unei solutii complete de marcaj vanzare si gestiune stocuri.
Servicii de Consultanta / Suport tehnic / Training / Mentenanta / Dezvoltare aplicatii software Asiguram Gratuit consultanta IT, in vederea achizitionarii celei mai bune solutii pentru managementul afacerii, dar si instalare, instruire personal si mentenanta, in prima luna de la instalare.
Share this