Alege Viva Wallet și
Freya POS

Beneficiază de cea mai rapidă tehnologie de plăți electronice

Folosind integrarea Viva Terminal App cu FreyaPOS, angajații dumneavoastră pot accepta plăți cu cardul oriunde, folosind doar telefonul pe care îl dețin. Descărcând aplicația pe smartphone-ul lor, ei își pot acomoda clienții oriunde aceștia s-ar afla.
Oferiți și servicii de livrare? Atunci aplicația Viva Terminal App vă va face viața mult mai ușoară, permițând șoferilor dumneavoastră care efectuează livrări să accepte plăți cu cardul oriunde, fără a fi nevoie să aibă la ei mereu un terminal de carduri.

Avantaje clare dacă alegi integrarea cu Viva Wallet

Într-o lume în care viteza este esențială, suntem aici pentru tine! Sistemul propus de noi a fost conceput pentru a-ți oferi o experiență rapidă, eficientă și fără așteptare. Timpul de execuție de la autorizare până la listarea bonului este mai mic de 2 secunde, în timp ce un terminal bancar obișnuit necesită aproximativ 15 secunde pentru a procesa o plată.

Optimizează-ți procesul de plată și bucură-te de avantajele plăților instant! Vino alături de noi și experimentează o nouă dimensiune a eficienței.

Viva Wallet este singurul furnizor de plăți care îți oferă posibilitatea unică de a recupera taxele de acceptare. Cu schema Intercharge+++, poți reduce aceste taxe până la 0% din valoarea tranzacțiilor tale.

Alege cardul de debit digital Viva Wallet pentru a plăti cheltuielile afacerii tale și bucură-te de avantajele recuperării taxelor de acceptare. Banii creditați în contul Viva Wallet pot fi folosiți pentru alte nevoi ale afacerii tale.

Profită de oportunitatea de a economisi și de a-ți crește profitabilitatea! Alege Viva Wallet și obține controlul complet asupra taxelor de acceptare!

Activând contul în platforma Viva Wallet, vei primi propriul cont IBAN, unde toate încasările procesate vor fi depuse în mod zilnic. Plățile sunt afișate instantaneu, iar tu ai posibilitatea să filtrezi informațiile pe magazine sau puncte de vânzare, pentru a avea o evidență contabilă transparentă a tranzacțiilor tale. Motivele pentru a folosi Viva Wallet sunt evidente!

Descoperă avantajele contului Viva Wallet!

Cu un cont IBAN personalizat, primești încasările tale zilnic, asigurând fluxul constant al banilor tăi. Pe platformă, vei vedea plățile procesate imediat, având posibilitatea de a filtra informațiile pentru a obține o evidență contabilă clară și transparentă. Nu mai pierde timp cu procese complicate și obține controlul deplin asupra tranzacțiilor tale!

Folosește Viva Wallet și beneficiază de un flux financiar eficient și de o evidență contabilă transparentă!

*Taxa de procesare a plății este stabilită de Viva Wallet. O taxă suplimentară ISV de 0,1%
este adăugată de Freya POS
Efectuați plăți prin telefon folosind mai multe tipuri de plăți

Ai nevoie de mai multe detalii?

Un consultant Freya îți stă la dispoziție, folosește numărul de telefon disponibil mai jos pentru a intră în legătură cu noi.